Barn

Lekbetonte aktiviteter som skal være givende og morsom. I treningen vektlegges det aktiviteter som fremmer balanse, koordinasjon, spenst og rytme.

2-12

2 - 3 år Gymlek med foreldre (tidligere foreldre og barn) er et tilbud hvor foreldrene trekkes inn som en naturlig ressurs i timene.

Fokus er å skape trygghet og bevegelsesglede gjennom lekbetonte aktiviteter som skal være givende og morsom. I treningen vektlegges det aktiviteter som fremmer balanse, koordinasjon, spenst og rytme.

4 - 5 år Gymlek (tidligere Lek og turn) er et tilbud til barn i alderen 4-5 år, hvor øvelsene er noe utvidet fra Gymlek med foreldre. Timene skal fremdeles gjøres lekbetonte og aktiviteten givende og morsom. For 4-5 åringer vektlegger vi balanse, koordinasjon, spenst, fiksering, spenst og rytme.

6 - 12 år Barn trives når de har framgang og lærer nye bevegelser.

Norges Gymnastikk- og Turnforbund har utviklet konseptet ”Gymlek” for barn fra 2-5 år og ”Idrettens Grunnstige” for aldersgruppen 6-12 år. I B&OI turn bygger våre tilbud til Foreldre/Barn-partiene på konseptet Gymlek.

Når barna er 6 år, bygger våre tilbud på konseptet fra Idrettens Grunnstige. Dette tilbudet er bygd opp slik at barna har noe å strekke seg mot hele tiden.

I denne aldersgruppen fokuserer vi på ferdigheter som fiksering, balanse, spenst, matte, ball, parøvelser, benk, ringer/svingstang, trampett og rytme.

Til påmelding