w

Påmelding 2019/2020

Velkommen til nytt turnår - vi ønsker nye og gamle turnere hjertelig velkommen

Turnåret 2019-2020
17.10.201616:22 Liss Marie Jakobsen

Trampoline-nytt tilbud 2020!

På grunn av stor etterspørsel, starter vi opp trampolinegrupper i januar. Dette er grupper som bare skal trene trampoline i turnhallen. Vi åpner snart for påmelding så vær raskt ute med å melde din interesse eller melde deg på. Vi har planlagt følgende partier:

1.-3.klasse
4.-7.klasse
8.-10.klasse
16+ klasse


Lørdagsturn-ny påmelding for 2020 (oppstart januar)

Lørdagsturn er vårt ti-ukers tilbud i turnhallen, her vil vi ha partier for
Gymlek 1 (2-3 år), Gymlek 2 (4-5 år), Idrettens Grunnstige 1 (6-8 år) og Idrettens Grunnstige 2 (8+). Her er det begrenset med plasser og førstemann til mølla prinsippet gjelder. Disse partiene vil gå over 10 lørdager og avsluttes etter endt periode. 

Pris er kr 1200,-


Påmelding for de som allerede er medlemmer - klikk her 

Du logger deg da inn på egen profil, og kan foreta innmelding og endringer av faste opplysniger som adresse, e-post og telefon. Dere skal ha mottatt brukernavn og passord i mail fra turn-forbundet. Husker du ikke dette må du registrere deg opp nytt i linken under her. 

Påmelding for nye medlemmer - klikk her

Du kommer inn til vår påmeldingsside.

Her registrerer du navn på gymnast og foresatte.  
Man vil etter noen dager motta mail med bekreftelse, og opplysninger om brukernavn/passord. Denne mailen bør lagres, slik at man husker brukernavn og passord. Passordet kan endres. 

Treningsavgift

De som trener inntil 1 time er prisen for et helt turnår kr 1 200. Avgift pr ekstra timer ut over 1.time for samme aktivitet er kr 500. 

Faktura for turnåret sendes ut automatisk i oktober/november. Fakturaen vil bestå av treningsavgift for hele turnåret + kontingent for hele året. Faktura kan komme som 2 separate faktura.

Vi tar inn nye gymnaster gjennom hele sesongen, dersom det er plass på partiene.

Dersom du har lyst å være instruktør, ta kontakt med oss via leder@boiturn.no.

Opplæring/kurs vil bli gitt.

Medlemskontingent

Medlemskontingent for alle partier er kr 1000,- pr år og løper fra 1.sept 2019 til 1.sept 2020.
Medlemskontingenten kommer i tillegg til treningsavgiften for alle partiene.

Oppstart

Treningene starter opp fra og med 2. september, med mindre du får annen beskjed fra trener.

Medlemsskap

Påmelding er bindende, det vil si at har dere takket ja til plass, gjelder den for hele semesteret, uavhengig av antall treningstimer som er benyttet, medlemsskapet fornyes automatisk for vårsemesteret. Dersom dere ønsker å si opp plassen for vårsemesteret, må dette gjøres skriftlig på mail til leder@boiturn.no innen 01.12, merk e-posten med "Utmelding" 

Betaling

Faktura for medlems- og treningsavgift sendes til registrert mailadresse i MYsoft, påmelder er ansvarlig for å oppdatere korrekt kontaktinfo. Ved manglende betaling vil gebyr og renter påløpe og B&OI Turn forbeholder seg retten til å gi plassen til andre interessenter. 

For spørsmål om turn eller cheerleading, ta kontakt med daglig leder Rune Olsen på epost; leder@boiturn.no