Påmelding 2022/2023

Velkommen til nytt turnår - vi ønsker nye og gamle turnere hjertelig velkommen! Oppstart for de som har trening torsdager og fredager vil være 8. eller 9.september, for de som har trening mandag-onsdag vil oppstart være 5.-7.september.

Turnåret 2022/2023

Vi har nå gått over til Spond som nytt medlemssystem.
Klikk her for å bli nytt medlem :  Påmeldingslink

Treningsavgift

De som trener inntil 1 time er prisen for et helt turnår kr 1 300. Avgift pr ekstra timer ut over 1.time for samme aktivitet er kr 600. 

Faktura for turnåret sendes ut automatisk i september. Fakturaen vil bestå av 1/2 treningsavgift  + 1/2 medlemskontingent (vi fakturerer høstsesong i i september og vårsesong i januar) . Begge faktura sendes på mail som er registrert i medlemssystemet. Dersom dere endrer mailadresse, er det viktig at dere sørger for å oppdatere denne også i medlemssystemet.

Vi tar inn nye gymnaster gjennom hele sesongen dersom det er plass på partiene.

Har du har lyst å være trener, ta kontakt med oss via leder@boiturn.no.
Opplæring/kurs vil bli gitt.

Medlemskontingent

Medlemskontingent for alle partier er kr 1100,- pr år og løper fra 1.sept 2022 til 31.aug 2023.
Medlemskontingenten kommer i tillegg til treningsavgiften for alle partiene.

Oppstart

Treningene starter opp fra og med torsdag uke 35, med mindre du får annen beskjed fra trener.

Medlemsskap

Påmelding er bindende, det vil si at har dere takket ja til plass, gjelder den for hele semesteret, uavhengig av antall treningstimer som er benyttet, medlemskapet fornyes automatisk for vårsemesteret. Dersom dere ønsker å si opp plassen for vårsemesteret, må dette gjøres skriftlig på mail til leder@boiturn.no innen 01.12, merk e-posten med "Utmelding" 

Du kan også melde medlemmet ut av klubben ved å gjøre dette i Spond så du slipper unødvendig utsendelse av faktura dersom du/barnet har sluttet i klubben.

Prøvetimer 

For å få prøvetime må du melde deg inn og få bekreftelse om plass dersom vi har ledig kapasitet på parti. Som nytt medlem kan da første trening regnes som prøvetime.

Etter dette må medlemskontingent og treningsavgift betales.Ønsker du ikke å starte etter prøvetime, må det snarest gis skriftlig beskjed på mail om avmelding.

Betaling

Faktura for medlems- og treningsavgift sendes til registrert mailadresse , påmelder er ansvarlig for å oppdatere korrekt kontaktinfo på gymnast.
Ved manglende betaling vil gebyr og renter påløpe og B&OI Turn forbeholder seg retten til å gi plassen til andre interessenter. 

Dugnad i klubben, Klikk her for info

For spørsmål om turn eller cheerleading, ta kontakt med daglig leder Rune Olsen på epost; leder@boiturn.no