Påmelding 2021/2022

Velkommen til nytt turnår - vi ønsker nye og gamle turnere hjertelig velkommen!javascript:save();

Turnåret 2021/2022
17.10.201616:22 Liss Marie Jakobsen

Klikk her for å bli nytt medlem :  Påmeldingslink

Allerede medlem i Norges Idrettsforbund.

Medlemmer i vår klubb kan ikke søke medlemskap gjennom Min idrett, den er skrudd av og eksisterende medlemmer må gjøre det via denne linken: Påmelding eksisterende medlemmer

Allerede innmeldt i IMS -det nye medlemssystemet, logg inn her: IMS pålogging

Treningsavgift

De som trener inntil 1 time er prisen for et helt turnår kr 1 200. Avgift pr ekstra timer ut over 1.time for samme aktivitet er kr 500. 

Faktura for turnåret sendes ut automatisk i september. Fakturaen vil bestå av treningsavgift f + medlemskontingent . Begge faktura sendes på mail hver for seg.

Vi tar inn nye gymnaster gjennom hele sesongen dersom det er plass på partiene.

Har du har lyst å være instruktør, ta kontakt med oss via leder@boiturn.no.

Opplæring/kurs vil bli gitt.

Medlemskontingent

Medlemskontingent for alle partier er kr 1000,- pr år og løper fra 1.sept 2021 til 31.aug 2022.
Medlemskontingenten kommer i tillegg til treningsavgiften for alle partiene.

Oppstart

Treningene starter opp fra og med uke 35, med mindre du får annen beskjed fra trener.

Medlemsskap

Påmelding er bindende, det vil si at har dere takket ja til plass, gjelder den for hele semesteret, uavhengig av antall treningstimer som er benyttet, medlemskapet fornyes automatisk for vårsemesteret. Dersom dere ønsker å si opp plassen for vårsemesteret, må dette gjøres skriftlig på mail til leder@boiturn.no innen 01.12, merk e-posten med "Utmelding" 


Du kan også melde medlemmet ut av klubben ved å logge på medlemssystemet imsapp.nif.no så du slipper unødvendig utsendelse av faktura dersom du/barnet har sluttet i klubben.

Prøvetimer 

For å få prøvetime må du melde deg inn og få bekreftelse om plass dersom vi har ledig kapasitet på parti. Som nytt medlem kan da første trening regnes som prøvetime.

Etter dette må medlemskontingent og treningsavgift betales.Ønsker du ikke å starte etter prøvetime, må det snarest gis skriftlig beskjed på mail om avmelding.

Betaling

Faktura for medlems- og treningsavgift sendes til registrert mailadresse , påmelder er ansvarlig for å oppdatere korrekt kontaktinfo på gymnast.
Ved manglende betaling vil gebyr og renter påløpe og B&OI Turn forbeholder seg retten til å gi plassen til andre interessenter. 

For spørsmål om turn eller cheerleading, ta kontakt med daglig leder Rune Olsen på epost; leder@boiturn.no