Ny Trener

02.05.201914:40 Admin

B&OI Turn ansetter profesjonell trener

B&OI Turn har nylig ansatt Catalin Drunea som klubbens første heltidsansatte trener. Catalin er 20 år, og har selv turnet på høyt nivå. Han har deltatt i internasjonale mesterskap for det rumenske herrelandslaget og er et svært spennende tilskudd til klubben. B&OI Turn er en av Bodøs største idrettsklubber med ca 1000 medlemmer, og blant dem mange lovende apparatturnere både på gutte- og jentesiden.

B&OI Turn har lenge jobbet med en målrettet og langsiktig plan for profesjonalisering av klubben. Vi er veldig fornøyde med nå å ha oppnådd noen av de store målsettingene våre. Først ved ansettelse av Benedicte Munkvik som daglig leder. Deretter etablering av sportslig utvalg, ledet av Marianne Sivertsen. Og nå nylig med ansettelse av fulltidsansatt trener.

Klubben har lenge sett behovet for å ansette en trener på fulltid og er veldig stolt og glad for at Catalin ønsker å bruke sin kunnskap i vår klubb. Ansettelsen er en milepæl for oss, og er viktig for klubbens utvikling, både for å støtte opp om videre rekruttering og satsning, samt for å bidra med inspirasjon og kompetanse til våre mange svært dyktige frivillige trenere.

Arbeidsoppgavene hans vil først og fremst være planlegging og gjennomføring av den daglige treningen for utøvere på forskjellige grupper. Han kan trene både gutter og jenter, og er godt kvalifisert til å trene våre beste utøvere. Vi håper og tror han vil bidra svært positivt i vårt videre arbeid med å videreutvikle tilbudet innen apparatturn i Bodø.

, click to open in lightbox