w

Benedicte + B&OI Turn = Sant

En milepæl for klubben! Benedicte Munkvik har takket ja til stillingen som daglig leder.

23.02.201814:25 Hege Ness Grøtterud

Benedicte Munkvik (37) er ansatt som daglig leder av B&OI Turn. Det er et veldig fornøyd styre som endelig kan orientere om at klubben har nådd en viktig milepæl:

- Denne prosessen har tatt tid, men vi er både stolt og glad for at vi nå har funnet den riktige kandidaten til jobben.

Munkvik er født og oppvokst i Bodø, og har lang erfaring med organisering av arrangementer og styrearbeid.

- Det er veldig spennende og jeg er veldig motivert for dette! Jeg gleder meg til å lede klubben videre. Sammen med styre og trenere skal vi fortsette å legge til rette for bredde og idrettsglede. Samtidig gleder jeg meg til å bruke kompetansen min og følge opp ambisjonen om å profesjonalisere klubben, sier Munkvik.

De siste tolv årene har hun jobbet vet St Eystein skole, og hun forteller at hun gleder seg til å framme idretten for de unge.

- I Bodø er det svært mange som driver med turn, og vi har tilbud for unger helt nede i toårsalderen. Jeg gleder meg til å fortsette med arbeidet. Det er noe som samler alle, og jeg tror det er en spennende og variert jobb, sier hun.

Munkvik tiltrer i stillingen 1. mai, og innrømmer at hun allerede har store planer for klubben.

- Nå skal jeg bruke tiden fram mot mai på å bli kjent med klubben og folkene, og når mai kommer begynner arbeidet for fullt. Vi har masse planer om mer aktiviteter for unger. Vi ønsker blant annet å få til en sommercamp, avslutter den nye lederen.