FRISKUS OG FRITIDSKORT

Hos oss kan du søke om fritidskortet for å delta på aktiviteter: FRITIDSKORTET

Friskus
09.05.202212:57 Admin

Fritidskortet er et tilbud til deg som er mellom 10-13 år. Du får 800 kroner pr. Halvår som du kan bruke på en eller flere fritidsaktiviteter. Fritidskortet er personlig. Målet med fritidskortet er å bidra til økt deltakelse og inkludering.

Hva dekker Fritidskortet?

Deltakeravgift på en eller flere aktiviteter inntil 800 kr pr. Barn pr. Halvår. Treningsavgift, kontingent etc. Er inkludert i ordningen. Fritidskortet dekker organisert hverdagsaktiviteter som skjer minst 8-10 ganger i halvåret.

Fritidskortet dekker ikke ferietilbud, leiropphold eller turneringer. Kortet kan ikke benyttes på kino, bowling eller andre egenorganisert aktiviteter. Sportsutstyr, instrumenter osv. Dekkes ikke av fritidskortet. (Husk at Skattekammeret og BUA låner ut mye forskjellig utstyr).

Klikk her for å søke hos B&OI Turn

Hvordan?

Finn frem fakturaen du har fått.

  1. Logg inn eller opprett en bruker.
  2. Klikk på hent fritidskortet og følg stegene. Finner du ikke foreningen din? Gi dem beskjed om at de må registrere seg i Friskus.

Hvis fakturaen for medlemsavgift er høyere enn 800 kr, får du dekket til og med 800 kr. Restbeløpet på fakturaen kan du velge om du betaler direkte vi av bodo.friskus.com eller via din nettbank

For mer informasjon, se Bodø kommunes infosider om fritidskortet, eller kontakt fritidskortet@bodo.kommune.no.