B&OI Turn klar for oppstart!

Endelig er turnåret i gang og vi ønsker alle våre medlemmer velkommen til et helt spesielt turnår.

16.august 2017 ble nemlig den helt nye turnhallen på Mørkved offisielt åpnet etter mange år med målrettet jobbing. Både fra B&OI turn og turnmiljøet forøvrig i Bodø, Bodø idrettsråd, Mørkvedhallen og Bodø kommune.

Det var en stolt ordfører Ida Pinnerød som klippet snora:

 - Merkedag for idretten i Bodø! Og merkedag for turnerne spesielt. Endelig kunne vi åpne Bodøs aller første og splitter nye flotte turnhall. Ikke en dag for tidlig, dette har turnerne venta på i årevis, og det gleder stort at vi nå har en skikkelig hall for det som er en av de største idrettene i Bodø.

Det gleder også klubben vår stort. Dette er et løft for turnmiljøet i Bodø. B&OI Turn vil bidra til at idretten når nye høyder!

Oppstart

Alle som har meldt seg på skal nå ha fått e-post, med informasjon om tid og sted for oppstart, informasjon om bekledning, hår, forventninger til treningene etc.

Har du spørsmål? Sjekk e-post fra trenere som sender ut informasjon om oppstart. Spør din trener om det er noe du lurer på.

Flere ledige partier!

Vi er veldig glad for å ha fått 2-3 årsparti på Østbyen skole og 4-5 årsparti på Saltvern, spre gjerne ordet da disse partiene nylig ble tilgjengelig for påmelding i Mysoft. Det er også ledige plasser på barnepartiet på Skaug for barn i alderen 2 til 5 år.

Venteliste

Turn er den neststørste idretten i Bodø og turnmiljøet i byen vokser. Det er mange påmeldte som står på venteliste, både på småbarnspartier men også i den nye turn- og basishallen på Mørkved.

Klubben jobber fremdeles for å se om vi klarer å starte et/flere nye partier innenfor troppsgymnastikk. Vi informerer de som står på venteliste fortløpende.

Juleshow 3.desember

Tradisjonen tro innleder vi adventstida med vårt stemningsfulle juleshow,  med mye sjarm og idrettsglede. Bodø Spektrum fylles med små og store, sjarmerende og dyktige, spretne og sterke gymnaster.

Vi stiller opp for barna våre

Vi har litt dugnad å by på, men ikke salg av toalettpapir...

Krav til dugnadsinnsats fra den enkelte deltaker er avhengig av hvilket parti gymnastene deltar på. Dugnadsinnsatsen gjelder for klubben, ikke bare for eget parti.

Dugnaden BQOI ber medlemmer/foresatte om å bidra til er å selge 1-2 loddark på Høstlotteriet, utføre fra 4 til 10 timer dugnad ved ulike arrangement, bake og lignende knytta til juleshow eller andre arrangement.

Gymnaster og foresatte som deltar på tropper der utstyr må rigges inn og ut til hver trening, må påregne ytterligere dugnad. Dette avtales mellom foresatte og trener på det enkelte parti.

Det er ønskelig at partiene har en foreldrekontakt som kan avhjelpe trenerne med mindre oppgaver, etter nærmere avtale.

Lenker

Timeplan turnhall

Timeplan skolene og Mørkvedhallen

Treningstilbudene