Ny hovedtrener for apparatturn

Han har deltatt på verdensmesterskap, europamesterskap, ungdoms-OL. Nå er Torry Larsen fra Askøy hovedtrener for apparatturn gutter hos B&OI turn.

B&OI Turn er i en rivende utvikling og for å kunne heve vår sportslige satsning på apparatturn gutter har klubben engasjert Torry Larsen fra Askøy som hovedtrener.

Han vil også bidra med sin fagkunnskap inn i hele apparatturngruppa, sånn at alle får nytte av den meritterte trenerens fagkunnskaper.

Torry har i mange år vært på det norske landslaget, og kan se tilbake på både deltagelse i verdensmesterskap i Nanning 2014, deltagelse i ungdoms OL, flere europamesterskap som både senior og junior, samt flere nordiske meseterskap med både 1., 2. og 3. plasser.

B&OI turn ser fram til en ny spennende epoke for klubben, når den nye basis- og motorikkhall i Mørkvedhallen står klar, i tillegg til en sterkere sportslig satsing. Klubben har også vært så heldig at vi har fått mange nye trenere også på breddesiden, slik at klubben fra høsten av kan tilby enda flere aktiviteter.

For mere informasjon om apparatturn gutter, logg inn på forbundets nettsider:

www.gymogturn.no, eller kontakt oss på post@boiturn.no

Foto: Rune Chr Tollefsen, Askøyværingen