w

Ledig Stilling

22.12.201816:04 Admin

B&OI TURN SØKER HOVEDTRENER

KONKURRANSEPARTI APPARATTURN

Bodø er en fremadstormende liten storby på en halvøy i havgapet omgitt av vakker natur. Bodømarka og skjærgården med sine fantastiske omgivelser kan benyttes sommer som vinter. 

Bodø ble kåret til Årets Sentrum i 2018, og Årets mest attraktive by i 2016. Mer informasjon om den flotte byen vår kan du lese her: 

https://www.bodo.no/

https://visitbodo.com/hjem

https://bodosentrum.no/

https://www.visitnorway.no/reisemal/nord-norge/bodo/

B&OI Turn er en av Bodøs største og eldste idrettsforeninger. Vi har omtrent 1000 medlemmer i alderen 2-80 år fordelt på apparat turn, rytmisk gymnastikk, troppsgymnastikk, breddeturn og cheer. 

Vi trener i meget gode fasiliteter i vår nye turnhall ferdigstilt sommeren 2017. Hallen ligger ved Mørkvedlia Idrettspark, rett ved Nord Universitet og ca 10 minutter unna Bodø Sentrum.

 

B&OI Turn søker nå fulltidstrener til vårt konkurranseparti apparatturn for gutter og jenter. Treninger avholdes i all hovedsak på ettermiddag, kveld og i helger. Endel tid vil være avsatt til administrative oppgaver og reiser/konkurranser.

 

Vi søker en trener som kan være med på å heve klubben til neste nivå sportslig, som bidrar positivt i miljøet blant utøvere og trenere og som med sin faglige kompetanse er med på å heve nivået på både trenere og utøvere.

Du som trener bør ha høy turnfaglig kompetanse, gjerne erfaring fra både turn kvinner og turn menn, gode samarbeidsevner, gode pedagogiske- og organisatoriske evner. I tillegg beherske Norsk og/eller Engelsk muntlig og/eller skriftlig.

 

Vi tilbyr en spennende jobb, med konkurransedyktige vilkår, gode treningsforhold i ett veetablert trenerteam og et meget inkluderende turnmiljø.

KONTAKTINFO

B&OI Turn

Daglig Leder Benedicte Munkvik

Tlf 924 59 751

Epost: leder@boiturn.no

 

Søknad og CV sendes : leder@boiturn.no

 

Tiltredelse etter avtale.